zaterdag, april 22, 2006

 
 
 
  Posted by Picasa

Comments:
Spiritueel hoogtepunt was altijd het kerkbezoek tijdens de bedevaarten.
 
Sinds 1986 gaan we op Bedevaart in sterk wisselende samenstelling. Eens per jaar zoeken wij een Spiritueel Doel, een Heiligdom, wat Ad èn ironiserend belachelijk maakte èn respecteerde door zijn onnavolgbare commentaren en immense kennis. Uitenindelijk ging het om Het Grote Mannen Bij Elkaar Gevoel en dat was apart; Ad was absoluut bepaald geen groepsmens. Maar niets was zo belangrijk voor hem qua gebeurtenis als juist dit, dat durf ik rustig te schrijven. Sterker nog, samen met Cor bereidde hij het evenement voor in ongeveer drie keer zoveel tijd als de werkelijke bedevaart kostte. Daarom was het ook zo apart dat hij als recordhouder deelnemer er een maand geleden voor de tweede keer niet bij was (rugpijn ...)
 
Brand een kaarsje voor Adrianus Johannes als je wilt en kunt ...
 
Ik heb een kaarsje voor Ad gebrand. Hij was zelf een groot licht! Helaas zullen Cor's verjaardagen nooit meer zijn als vroeger. We hebben altijd erg veel moeten gelachen. Corine
 
Lieve Ad,
Waar wij beiden naar kijken, zou ik niet meer weten,het was in ieder geval tijdens een bedevaart,dus als we naar de hemel keken is dat niet ver van de waarheid. De 70 maagden, mochten ze er zijn, zullen dan zeker jou toekomen, iets wat je in het aardse leven door iedereen zo gegund was.
 
Een reactie posten



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?